Twee auto’s bij aanrijding in de sloot

LIEREN – Woensdagochtend vond er op Kanaal Zuid, ter hoogte van de kruising met de Hanekerweg en Achterste Kerkweg in Lieren, een aanrijding plaats tussen twee personenauto’s. Beide voertuigen belandden hierbij in een naastgelegen sloot. De bestuurders bleven ongedeerd.

Een 23-jarige automobiliste uit Klarenbeek wilde vanaf de Hanekerweg Kanaal Zuid oversteken richting de Achterste kerkweg. Hierbij verleende zij geen voorrang aan een 18-jarige plaatsgenoot die met zijn auto over het Kanaal Zuid naderde. Een aanrijding tussen beide was het gevolg. Door de klap schoten ze allebei door tot in een naastgelegen sloot. De bestuurders zijn ter plaatse door het ambulance personeel behandeld en bleken geen letsel te hebben opgelopen. De auto’s zijn weggesleept. De politie maakt proces-verbaal op tegen de 23-jarige automobiliste.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.