Home / Eerbeek / Eerbeekse Boys doen het goed

Eerbeekse Boys doen het goed

EERBEEK – Evenals vorig jaar gaat er weer een aantal spelers van S.V. Eerbeekse Boys een overstap maken naar een jeugdopleiding in een betaald voetbalorganisatie. Het gaat om Jesper Stevens die een de Graafschap D2 gaat voetballen en Tomas Jonkers gaat voetballen bij Go Ahead Eagles D2. Beide jongens spelen nu nog in de E1 van S.V. Eerbeekse Boys.
Ook zijn Jesse Tieltjes en Dennis van Zadelhof geselecteerd voor het zogenaamde Elite team van de Graafschap. Volgend seizoen gaan zij één keer in de week meetrainen, onder leiding van Wim van Zeist, en af en toe een wedstrijd spelen voor de Graafschap.
Eerder maakten vijf spelers al de overstap naar betaald of hoger voetbal.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.