Home / Bronkhorst / Zomerzegels van het Nationaal Ouderen Fonds

Zomerzegels van het Nationaal Ouderen Fonds

BRUMMEN/EERBEEK/LOENEN – Om haar projecten te kunnen financieren, geeft het Nationaal Ouderen Fonds, in samenwerking met TNT Post, voor de 75ste keer zomerzegels uit. De jaarlijkse verkoop van zegels en kaarten gaat in Eerbeek op 27 april van start bij Super de Boer en de Golf in Loenen. De verkoop wordt in Eerbeek bij de Super de Boer om 08.45 uur geopend door burgemeester Joosten. De eerste week van mei worden er zegels en kaarten verkocht in Brummen bij Deka, de Spar en Super de Boer.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.