Stem op Landgoed Rhederhof en kom naar het Finalefeest

RHEDEN – Landgoed Rhederhof staat in de finale van het televisieprogramma Het Mooiste Pand van Nederland van SBS6. De winnaar wordt bepaald door het aantal stemmen. Dus, stem op woensdag 14 april vanaf 21.30 tot 22.45 uur op Landgoed Rhederhof. Dat kan door te bellen naar 0909 – 0332 of SMS RHEDEN naar 4600. Redt het zwaar vervallen pand, stem en maak het mogelijk voor Rhederhof om 1 miljoen euro restauratiebudget te winnen.
Rhederhof geeft woensdag 14 april ook een groot Finalefeest van 19.30 tot 23.00 uur aan de Arnhemsestraatweg 54 in Rheden, met DJ Pierre, DJ Jean en een Mystery Guest. De entree voor dit Finalefeest is gratis.

www.landgoed-rhederhof.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.