Paasactie Wereldwinkel succes

REGIO – Enkele Wereldwinkels in de regio Veluwezoom hebben onlangs de handen ineengeslagen met de actie Paasontbijtje? Haasje naar de Wereldwinkel. In het kader van deze actie loofde elke Wereldwinkel een prijs uit. Klanten konden mensen nomineren die een prijs verdienen. Met de prijs, bestaande uit een pakket levensmiddelen uit de Wereldwinkel, konden de winnaars een heerlijk paasontbijtje samenstellen. Het was moeilijk voor de vrijwilligers van de Wereldwinkels om een winnaar uit te kiezen, maar uiteindelijk kregen op 3 april enkelen een levensmiddelenpakket: Dagmar Enzlin, 20 jaar uit Eerbeek, die na het overlijden van haar moeder de zorg voor het gezin op zich heeft genomen, Thea Gotschall uit Brummen, die als de spil in haar buurt steeds voor iedereen klaar staat en mevrouw Zewald uit Velp, 80 jaar. Zij heeft jarenlang voor haar invalide zusje gezorgd en heeft na het overlijden van deze zuster haar vier katten overgenomen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.