De Kopermolen viert het leven, viert Pasen

KLARENBEEK – Basisschool De Kopermolen in Klarenbeek stond donderdag 1 april in het teken van de Paasviering. De ochtend begon met een carrousel van creatieve dingen: van paasbingo tot eiersalade maken en van knutselen tot eieren verven.
Om 11.00 uur begon de viering. Iedere groep had een eigen inbreng in de viering met het thema Het donker is voorbij, de zon van Pasen schijnt. De viering ging in op de manier waarop iedereen het leven kan voelen. De groepen lieten in hun presentatie steeds weer zien dat je zelf verantwoordelijk bent voor de bevrijding. De viering werd afgesloten met het meerstemmige lied De Paasmorgen en daarna was er nog een gezamenlijk lunch.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.