Vervolg rioleringswerk Ellecom

ELLECOM – Vanaf half april gaat de gemeente Rheden bezig met rioleringswerk in het oostelijk deel van Ellecom. In 2007 zijn bij een groot aantal woningen in het westelijke deel van Ellecom regenpijpen afgekoppeld van de perceelsriolering. Bij deze woningen loopt het hemelwater nu via gootjes of een aparte leiding naar de straat. In 2009 zijn in diverse straten grote putten aangebracht. Deze putten vangen het hemelwater op van de woningen en de straat en infiltreren het in de bodem.
Soortgelijk werk wordt vanaf half april uitgevoerd in het Ds. Bosplantsoen, de Hofstetterlaan, Dalstein, De Friedhof, de Lindelaan en het oostelijk deel van de Binnenweg. Aannemer Jacobs Wegenbouw voert het rioleringswerk in de openbare ruimte uit. Dit werk duurt tot eind juni.

Jacobs Wegenbouw, de heer J. Schoutéten
Tel. 06 – 53756301
E-mail. info@jacobsinfra.nl

Gemeente Rheden, de heer E. de Jonge
Tel. 026 – 4976318
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.