Home / Eerbeek / Maria Vreven verlaat Zarazan

Maria Vreven verlaat Zarazan

EERBEEK – De jaarvergadering van dansvereniging Zarazan in Eerbeek kreeg een onverwachte wending toen oprichtster en dansleidster Maria Vreven haar vertrek aankondigde. Samen met haar man Sjaak vertrekt zij naar Krimpen aan de IJssel om dichter bij de kinderen en kleinkinderen te kunnen wonen. Dit is te ver weg om nog les te kunnen geven. Het 25-jarig jubileum van Zarazan, de vereniging die Maria zelf mee heeft opgericht, is dus bijna het afscheid. Dit jubileum is in maart 2011. Maria en Sjaak, redacteur en hoffotograaf, vertrekken officieel per 1 juli volgend jaar. Voor het zover is, staat er een druk jaar voor de deur met veel optredens van de demo-groep en nieuwe kostuums. Zarazan gaat dus op zoek naar nieuwe dansleiding. Overigens was er nog een afscheid tijdens de vergadering. Els Dekker nam afscheid van haar functie als secretaresse en werd voor al haar werk bedankt. Elly de Bruyn zet het werk van Els voort.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.