Maria Vreven verlaat Zarazan

EERBEEK – De jaarvergadering van dansvereniging Zarazan in Eerbeek kreeg een onverwachte wending toen oprichtster en dansleidster Maria Vreven haar vertrek aankondigde. Samen met haar man Sjaak vertrekt zij naar Krimpen aan de IJssel om dichter bij de kinderen en kleinkinderen te kunnen wonen. Dit is te ver weg om nog les te kunnen geven. Het 25-jarig jubileum van Zarazan, de vereniging die Maria zelf mee heeft opgericht, is dus bijna het afscheid. Dit jubileum is in maart 2011. Maria en Sjaak, redacteur en hoffotograaf, vertrekken officieel per 1 juli volgend jaar. Voor het zover is, staat er een druk jaar voor de deur met veel optredens van de demo-groep en nieuwe kostuums. Zarazan gaat dus op zoek naar nieuwe dansleiding. Overigens was er nog een afscheid tijdens de vergadering. Els Dekker nam afscheid van haar functie als secretaresse en werd voor al haar werk bedankt. Elly de Bruyn zet het werk van Els voort.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.