Home / Drempt / Zomermarkt Dorpshuis Drempt

Zomermarkt Dorpshuis Drempt

DREMPT – Dit jaar is er weer een zomermarkt rondom het Dorpshuis in Drempt. De markt is op 6 juni van 10.00 tot 16.00 uur, met in de middag een muziekprogramma. Van 12.00 tot 14.00 uur is er een kleedjesmarkt voor de kinderen uit Drempt waar alleen speelgoed verkocht mag worden. Kinderen die zin hebben om spulletjes op de markt te verkopen, kunnen bellen naar tel. 06 – 51935793, wees er snel bij want vol is vol. Ook voor het huren van een kraam kan men naar dit nummer bellen. Het programma van de markt volgt later.

E-mail dorpshuisdrempt@hetnet.nl
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.