Scouting Doesburg bakt broodjes

DOESBURG – In Doesburg werd de Nationale Scoutingdag, 27 maart, ingevuld met een kampvuur midden in de stad waar alle kinderen gratis broodjes konden bakken. Ruim 70 kinderen hebben mogen smullen van een zelf gebakken broodje. Na het bakken, kon het broodje gevuld worden met suiker, hagelslag, vruchtenhagel of jam. Om het feest compleet te maken, kregen de kinderen ook nog een glas ranja. Omdat Scoutind Doesburg dit jaar 65 jaar bestaat, kreeg de 65ste broodjesbakker een cadeautje. Nadine Buys was deze middag de gelukkige. Ze wist de spanning er in te houden door eerst haar broodje te gaan bakken en daarna pas het cadeautje uit te pakken. Nadat ze had genoten van haar broodje, liet ze blij verrast haar survivalfluitje zien.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.