Voorbereidingen Madierodam in volle gang

DIEREN – De voorbereidingen voor Madierodam zijn weer in volle gang. Dit jaar is de week weer laat in de zomervakantie, van 30 augustus tot en met 3 september. Ga niet op vakantie, kom lekker met je hamer en zaag naar het oude Vitatron terrein aan de Geitenbergweg 7 in Dieren. Het thema van dit jaar is Shrek, naar de tekenfilm over de Oger en zijn avonturen.
Ook de website is vernieuwd en de indeling van de week is aangepast, kijk hiervoor op www.Madierodam.nl.
Vooraf inschrijven kan bij de Oase in Dieren op 11 mei van 10.00 tot 12.00 uur, op 12 mei van 14.00 tot 16.00 uur en op woensdag 14 juli van 19.00 tot 21.30 uur. Vroege aanmedlingen krijgen nog 2,50 euro korting op de entree. De prijzen voor de Mini’s, 4 tot en met 6 jaar, bedragen 12,50 euro, alleen ’s ochtends. Voor de Maxi’s, 6 tot en met 12 jaar, bedraagt de entree 17,50 euro. Aan de poort zijn de prijzen vanaf maandag 30 augustus 2,50 euro hoger. Madierodam is die week van 09.00 tot 16.00 uur geopend.
Vrijdag 11 juni om 20.00 uur is er een bingo in de Oase om de kas van Madierodam te spekken. Vele prijzen zijn geschonken door sponsors. Enthousiaste vrijwilligers begeleiden deze avond en een kaart kost 1 euro per stuk. Madierodam zoekt ook nog steeds enthousiaste vrijwilligers die met hand en spandiensten bij willen springen, de week vooraf helpen met de opbouw van het terrein en nadien het opruimen van de spullen. En, de begeleiding van een groep kinderen bij het maken van een hut kan ook erg belonend zijn.

De Oase, Bart Nobbe
Tel. 0313 – 415357
E-mail. b.nobbe@carion.nl of ernaromeijn@tiscali.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.