Home / Dieren / Nieuwe cursussen nordic walking

Nieuwe cursussen nordic walking

Atletiekvereniging Gelre in Dieren start zaterdag 17 april en woensdag 12 mei met nieuwe basiscursussen nordic walking. Iedere cursus omvat vier lessen van vijf kwartier en twee lessen van anderhalf uur. Aansluitend aan de laatste les kan het geleerde in de praktijk worden gebracht gedurende vrijblijvende wekelijkse wandelingen van anderhalf uur. De cursus op 17 april start om 11.45 uur bij het clubgebouw van Gelre op het Nieuwland in Dieren. De avondcursus op woensdag 12 mei om 19.00 uur. De kosten bedragen 65 euro per cursus. Dit is inclusief gebruik van de stokken, een kopje koffie of thee na afloop en anderhalve maand gewenningstochten. Aanmelden kan bij Sjaak de Ligt, tel. 0313-427213 (na 20.00 uur) of nordicwalking@avgelre.nl.

www.avgelre.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.