Knap staaltje Ko Ryu Taijutsu

BRUMMEN – De deelnemers van de trainingsgroep Brummen / Veluwezoom van het Kenniscentrum Weerbaarheid hebben onlangs met succes examen Ko Ryu Taijutsu afgelegd. Alle twaalf leerlingen moeten zich redden uit verschillende situaties. Zo moeten ze laten zien hoe ze omgingen met stress en conflicten en hoe vaardig ze inmiddels zijn met klemmen, stoten en zwaardvechttechnieken. Dit is hen allemaal gelukt en vanaf nu dragen ze met trots een groene of bruine band. Ko Ryu Taijutsu gaat om weerbaarheid en toegepaste zelfverdediging en heeft zijn wortels in de krijstraditie van ninja’s en samurais. Er wordt iedere donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur getraind in de spelzaal van de Pancratiusschool aan de Oude Eerbeekseweg in Brummen. Belangstellenden vanaf zestien jaar kunnen meedoen.

www.kcweerbaarheid.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.