Motorrijder botst in Hummelo

HUMMELO – Een 47-jarige motorrijder uit Wichmond raakte maandag gewond toen hij op de Zelhemseweg in Hummelo in aanrijding kwam met een 20-jarige automobilist uit Drempt.

De hulpdiensten kregen omstreeks 16.30 uur de melding van het ongeval. Beide bestuurders hadden over de Zelhemseweg in de richting van Zelhem gereden. Ter hoogte van de Laarstraat sloeg de automobilist linksaf. Net op dat moment haalde de motorrijder de auto in, waardoor een aanrijding tussen beiden het gevolg was. De motorrijder is met arm- en rugletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn weggesleept.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.