Burgemeester Joosten opent Nivon Veluwe Dagen

HALL – Onder de naam Nivon Veluwe presenteren het natuurvriendenhuis De Bosbeek in Bennekom, het Natuurvriendenhuis ABK en de camping het Hallse Hull in Hall deze vrijetijdsbeurs op zaterdag 10 en zondag 11 april van 11.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag om 13.30 uur opent burgemeester Joosten de beurs op de Nivon camping en Natuurvriendenhuis aan de Hallseweg 12 in Hall. Ter gelegenheid van het 80-jarig bestaan van Natuurvriendenhuis ABK worden de deuren twee dagen open gezet, met activiteiten voor kampeerliefhebbers, kunst en natuurliefhebbers. De entree is gratis.

www.hethallsehull.nl
www.ABK-huis.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.