Home / Eerbeek / Reuma en Nordic Walking in Eerbeek

Reuma en Nordic Walking in Eerbeek

EERBEEK – De Reuma Patiëntenvereniging start woensdag 21 april met een cursus Nordic Walking in Eerbeek. Beginners kunnen eerst zes lessen volgen, onder leiding van een fysiotherapeute, en dan instromen in de wandelgroep die ook onder deskundige leiding staat. De lessen worden gegeven in de nabije omgeving van het Tjark Riks Centrum waar ook verzameld wordt. Door middel van Nordic Walking kunnen reumapatiënten werken aan meer fitheid zonder dat het extra belastend hoeft te zijn. Er wordt zodanig les gegeven dat iedereen in eigen tempo kan meedoen en binnen zijn of haar mogelijkheden.

Tel. 0313 – 652593
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.