Karate voor sporters boven de 30 jaar

EERBEEK – Karate Club Eerbeek is gestart met lessen karate voor 30-plussers, op de dinsdagavond van 21.00 tot 22.00 uur in de gymzaal van de Jan Ligthartschool aan de Dojo Lorentzstraat 1 in Eerbeek. De Karate Club doet dit omdat het vaak leuker is om in een groepje te starten met een nieuwe sport. Karate is voor iedere leeftijd en kan zolang de gezondheid het toelaat. Men kan in een trainingsbroek en T-shirt beginnen, maar een karate-gi (pak) is wel aan te bevelen. Opgeven kan bij Ronald van den Eyssel, rijkserkend karate-instructeur via tel. 06 – 41714007.

www.karateclubeerbeek.com
E-mail. info@karateclubeerbeek.com
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.