Politie onderzoekt herkomst jas in moordzaak Ravenhorst

BEEKBERGEN – In het onderzoek naar de gewelddadige dood van de Beekbergense autohandelaar Henk van Ravenhorst, onderzoekt de politie de herkomst van een zwarte jas van het merk Oxbow. Ook zoekt zij twee gele zogenaamde spanbanden die gebruikt worden om auto’s op een aanhangwagen vast te zetten. Als u tips heeft kunt u bellen met 0900 – 8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

 

Herkomst jas gevraagd
Tijdens het onderzoek bleek de verdachte in het bezit te zijn van een zwarte Oxbowjas, maat XL. Niemand uit zijn directe omgeving kan duidelijkheid geven over de herkomst van de jas.
Het onderzoeksteam houdt rekening met de mogelijkheid dat de verdachte deze jas heeft weggenomen uit een kledingcontainer of ander kleding-inzamelingspunt.
De politie sluit ook niet uit dat de jas ergens anders vandaan is meegenomen en dat de gedupeerde geen aangifte heeft gedaan. Graag zou het rechercheteam met mensen in contact komen die zo’n jas hebben gehad en deze hebben weggegooid of met degene die zo’n jas mist. Ook wil het politieteam graag in contact komen met mensen die personen in hun omgeving kennen die zo’n jas in zijn bezit hadden.

Gele spanbanden
Verder worden er nog twee gele zogenaamde spanbanden vermist. Deze spanbanden worden gebruikt om auto’s vast te zetten op een aanhangwagen of op een autoambulance. Mocht u soortgelijke spanbanden hebben aangetroffen of ergens hebben zien liggen, ook dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.

Tips
Voor uw informatie kunt u terecht bij de politie via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800 – 7000.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.