RTC de Laak beloont 100ste jeugdlid

RHEDEN – Na een zeer succesvolle ronde Maak kennis met Tennis van Tennisvereniging RTC de Laak uit Rheden, is de teller van het aantal clubleden aardig omhoog geschoten. Alleen bij de jeugd is de teller van 67 naar 90 jeugdleden gegaan. Het magische getal 100 komt nu in de buurt en daarom heeft RTC de Laak voor de jeugd een speciale actie; het 100ste jeugdlid krijg teen gratis lidmaatschap voor 2010.
In de maanden juni en juli is er een tweede ronde Maak kennis met Tennis voor de jeugd. Deze drie tennislessen kosten 25 euro. Iedereen die na deze kennismaking lid wordt, krijgt 25 euro korting op het lidmaatschap voor 2010.

www.rtcdelaak.nl
Pim Brand, tel. 06 – 36410420
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.