Grote kleding- en schoenen inzamelactie

RHEDEN – Verzamel al uw kleding, jassen, broeken, sjaals, riemen, truien, handschoenen, mutsen, sokken, schoenen, laarzen, gympen, dekens, lakens en gordijnen en lever het in op donderdag 15 en vrijdag 16 april tijdens de grote kleding- en schoenen inzamelactie op het schoolplein van de St. Mauritiusschool in Rheden. Alles wordt ingezameld voor een nuttig tweede leven in Oost-Europa. De opbrengst van de ingezamelde kilo’s komt geheel ten gunste van de St. Mauritiusschool. Iedereen kan de stevig gesloten zakken en/of tassen inleveren op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 08.15 tot 12.15 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.