Geslaagd Piratenfestijn

KLARENBEEK – Carnavalsbereniging Pacelli (CVP) en zalencentrum De Nieuwe Zweep hielden paaszaterdag de derde editie van Piratenfestijn Klarenbeek. De zaal was met 1300 mensen goed gevuld, waardoor het een gezellige sfeer was. De avond werd geopend door zanger en presentator TonyXL, daarna was Monique Smit aan de beurt, gevolgd door Marc Huisman. Peter Beense, De Deurzakkers en Bonnie St. Claire zorgden vervolgens voor een swingend optreden. Wolter Kroes sloot de avond met een feestje af. Tussen de optredens door namen DJ’s Looneybazz en Pacelli het over van de artiesten om het feest aan de gang te houden. De volgende Piratenfestijn Karenbeek is op paaszaterdag 23 april 2011.

www.piratenfestijnKlarenbeek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.