Jongeren nemen zelf het initiatief bij 0313

DOESBURG – Met een spetterend Black & white Party op vrijdag avond 9 april en een Skate Event op zondag 11 april staat 0313 een weekend te wachten met activiteiten die door jongeren zelf op de kaart worden gezet. De Black & White Party, georganiseerd door Lemar Vree, is voor leerlingen van groep 8 uit Doesburg en alle jongeren tot en met vijftien jaar zijn ook van harte welkom. Lekker dansen in het zwart-wit en een quiz. Het feest is van 19.00 tot 22.00 uur.
Luuk van Ophuizen organiseert het Skate Event. Van 13.00 tot 17.00 uur is de skatebaan bij 0313 geopend. Jongeren kunnen zich opgeven voor verschillende contest, maar alleen kijken en chillen mag ook.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.