Home / Dieren / Koos Biesot stopt met arbiteren

Koos Biesot stopt met arbiteren

DIEREN – Koos Biesot stopt met arbiteren in de biljartsport na 20 jaar trouwe dienst te hebben bewezen aan deze sport bij de Gazelle Biljart Vereniging in Dieren. Hij werd dan ook in de bloemetjes gezet door de vele vrienden die hij in zijn loopbaan als arbiter kreeg. Hij heeft grote biljartwedstrijden mogen bezoeken als arbiter zoals Mischel van Silfhout, Jos Bongers en Henry Tillemans. Al jaren speelt hij zijn partijtje biljart nog bij de biljartvereniging in Dieren.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.