Home / Bronkhorst / Geen paaseieren zoeken in ’t Goor

Geen paaseieren zoeken in ’t Goor

BRUMMEN – Wat een spannende zoektocht naar paaseieren had moeten worden in dierenpark ’t Goor in Brummen, is in de soep gelopen door de vele regen van afgelopen zaterdag. EvenementenCommissie Brummen besloot het paaseieren zoeken niet door te laten gaan want dierenpark ’t Goor was één en al goor geworden door de modder. De kinderen waren wat teleurgesteld en namen met sippe gezichtjes de doosjes eieren in ontvangst. Geen spannende zoektocht om wie het moeilijkst verstopte gouden ei had gevonden dus. – foto Han Uenk.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.