Paasviering Pr. Julianaschool

LIEREN – Nee, het was deze keer geen grap. De kinderen van de Pr. Julianaschool moesten takjes en gebroken eierschalen mee naar school nemen. Daar werden op 1 april onder de inspirerende leiding van buurvrouw Truus Hermkens en de oma’s Van Veelen en Van den Beld, prachtige werkstukken gemaakt. Terwijl buiten de wind om de school gierde, rook het in de school heerlijk naar de lente. Na een smaakvolle lunch, mede mogelijk gemaakt door hotel De Stoppelberg en de ouderraad, gingen alle kinderen aan het werk. Met narcissen, blauwe druifjes, diverse takken, eierschalen en zelfs reepjes fietsband, kwam een vrolijk werkstuk tot stand. Vol trots namen de kinderen het mee naar huis.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.