‘Als ik directeur was..’

OTTERLO/HOENDERLOO – Tijdens het landelijke Museumweekend van 10 en 11 april houdt het Kröller Müller Museum ook dit jaar weer samen met studenten van pabo Arnhem/Nijmegen een leuke dagactiviteit voor gezinnen met kinderen vanaf vijf jaar. ‘als ik directeur was…’ sluit aan bij de succesvolle tentoonstelling De allermooisten werken op papier, en laat de kinderen op zoek gaan naar het kunstwerk dat de mooiste plek zou krijgen in hun eigen museum. De studenten kozen al eerder hun eigen favorieten en gaan er alles aan doen de jonge ‘museumdirecteuren’ te verleiden om uiteindelijk juist dat werk te kiezen. Het resultaat is een afwisselende en humoristische tocht die zeker zorgt voor een nieuwe frisse kijk op de collectie. Als herinnering krijgen alle kinderen een bouwplaat van huistekenaar Ingi Jensson waarmee ze zelf hun eigen beeldentuin kunnen bouwen. Tijdens het Museumweekend krijgen bezoekers 50 procent korting op een combikaartje voor het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller Müller Museum. Deelnemen kan op beide dagen tussen 11.00 en 16.00 uur. De activiteit is gratis voor iedereen met een geldig toegangsbewijs voor park en museum. Aanmelden is niet nodig.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.