Ten Veen genomineerd voor Bakker met Ster

EERBEEK – Echte Bakker ten Veen uit Eerbeek maakt kans op de titel Bakker met Ster 2010. Deze bakker behoort tot de in totaal 49 genomineerde bakkerswinkels voor de landelijke verkiezing die jaarlijks wordt gehouden in opdracht van de bakkerijbranche. De verkiezing Bakker met Ster bestaat uit de categorieën Bakker met ster, Banketbakker met Ster en Patissier met Ster. Op 1 juni worden tijdens het Nationaal Bakkerij Gala één, twee of drie sterren uitgereikt aan die bakkerijen die de beste kwaliteit en service bieden en hun klanten het meest in de watten leggen. Bakker Christo ten Veen is blij met de nominatie. “Ik beschouw het als een schouderklopje voor ons team en het werk dat we doen. Dagelijks zijn we hier samen bezig om goede en lekkere producten te maken. We hebben niet alleen brood in ons assortiment, maar ook ijs en gebak. Veel klanten, waaronder bedrijven, komen ook af op onze belegde broodjes”.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.