Musical Jozef Ontmanteld

EERBEEK – Voor de vierde keer wordt er in de Protestantse Gemeente een musical opgevoerd in Eerbeek. Er doen dit keer 160 personen aan mee. Afgelopen najaar is men van start gegaan en er wordt wekelijks op vrijdagavond gerepeteerd. De uitvoeringen zijn op 16, 17, 23 en 24 april om 20.00 uur en op zondag 25 april om 14.30 uur in de Kruiskerk in Eerbeek. De kaarten voor de eerste avonden zijn al uitverkocht, voor de laatste uitvoeringen zijn nog enkele kaarten beschikbaar. De musical heeft betrekking op wraak en vergeving. Aan het slot komt men te weten wie de ware Jozef achter Jozef is. De Musical heet niet voor niets jozef Ontmanteld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.