’t Pluumpje wint Open Badminton Toernooi

Het tweede DBC’97 Open Badmintontoernooi is gewonnen door het team Yolande van Vliet en Ronald Smit van BC ’t Pluumpje uit Eerbeek. Zij versloegen in de finale van de A-poule clugenoten Jolanda Schutters en Wim van de Poel. In de B-poule, voor ex-competitiespelers en gevorderde recreanten, ging de finale strijd tussen Anneke Adolfsen en Albert Vuurpijl van DBC’97, zij wonnen van Karin en Frank Kneefel. In de C-poule voor recreatieve spelers ging de eindstrijd tussen Irma Bekker en Bennie Vlaswinkel van DBC’97 en Susan Annevelink van Zutphen en Folco van den Hooff van DBC’97. Deze wedstrijd werd in het voordeel van de thuisspelers beslist. Het was weer een mooi en spannend toernooi, dat volgend jaar zeker weer een vervolg krijgt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.