Herinrichting Zutphense- en Arnhemsestraat

BRUMMEN – Het definitieve plan voor de herinrichting van de Zutphensestraat en Arnhemsestraat is klaar. Het plangebied loopt van de Zutphensestraat vanaf de Spoorstraat tot aan het Marktplein en de Arnhemsestraat vanaf het Marktplein tot de kruising De Pothof. In dit gebied wil de gemeente de openbare ruimte herinrichten met als doel de verkeersveiligheid te vergroten. Nevendoel is om het dorpse karakter van Brummen te versterken. Dit is te bereiken door het doorgaande verkeer binnen het centrum terug te dringen, de weg in te richten als 30 km/h gebied en de voorrangsregeling op te heffen. Belangstellenden kunnen de tekeningen tijdens reguliere openingstijden van 6 april tot 16 april 2010 bekijken op het gemeentehuis. De uitvoering start naar verwachting in september 2010.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.