Aanmelden voor Eredag Beekbergen

BEEKBERGEN – Oudere inwoners van Beekbergen, Lieren, Oosterhuizen en de Hooilanden kunnen op donderdag 10 juni mee op het jaarlijkse uitstapje. Tijdens deze ‘eredag’ worden deze mensen geëerd voor wat ze voor de jongere generatie hebben gedaan. Hiermee worden alle mensen bedoeld die hun steentje hebben bijgedragen, dus niemand hoeft te aarzelen om zich aan te melden. Mensen die in 2010 de leeftijd van minimaal 65 bereiken, kunnen mee. Ook jongere partners zijn welkom. Aanmelden kan schriftelijk tot uiterlijk 17 april bij J. de Groot – Davelaar, Kalverwei 6, 7364 BW in Lieren. Doe dit onder vermelding van naam, adres en postcode, geboortedatum en naam van de huisarts. Vermeld daarbij ook of de deelnemers opgehaald wensen te worden, of zij graag bij bepaalde personen in de bus zitten en of zij geen suiker of zout mogen gebruiken. Telefonisch kan dit tussen 18.30 en 19.30 uur van 19 tot en met 23 april bij J. de Groot – Davelaar, tel. 055-5062406. Persoonlijk aanmelden kan ook, op woensdag 14 of 21 april, tussen 14.00 en 15.00 uur bij het Groene Kruisgebouw aan de Libellestraat in Beekbergen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.