Project Actief Met Mekaar gaat de wijk in

VELP – De gemeente Rheden is in Velp een project gestart met als doel om bewoners te stimuleren zich actief in te zetten voor hun eigen dorp en wijk. De gemeente wil gebruik maken van de kennis en ervaring die de bewoners zelf hebben. Deelnemers gaan onder begeleiding eenvoudige, persoonlijke diensten aanbieden of nuttige klussen in de wijk of buurt verrichten. Tien medebewoners gaan op 6 en 8 april met de bus van Ome Joop’s toer het dorp in om bewoners te vragen welke ideeën zij hebben over hun eigen dorp en wijk en welke kansen mensen zien om zelf een steentje bij te dragen. De resultaten van de campagne en de interviews leiden tot het opstellen van een bedrijfsplan.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.