Home / Velp / Laat je Verleiden

Laat je Verleiden

VELP – In het museumweekend van 10 en 11 april is bij het Gelders Geologisch Museum, aan de Parkstraat 32 in Velp, een hele collectie te zien voor de halve toegangsprijs. Het thema is Laat je Verleiden. Voor kinderen zijn er extra activiteiten zoals met je handen of met de microscoop kijken naar mineralen en fossielen. Ook is er gelegenheid om, tegen betaling, een geode te laten kraken. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

www.geologischmuseum.nl
E-mail. info@geologischmuseum.nl
Tel. 026 – 3642996
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.