Home / Rheden / Nieuwe brandweercommandant Rijn-IJssel

Nieuwe brandweercommandant Rijn-IJssel

DOESBURG/RHEDEN/ROZENDAAL – De heer Albert-Jan van Maren is sedert 1 april aangesteld als nieuwe commandant van de brandweer Rijn-IJssel, het samenwerkingsverband tussen de gemeenten Doesburg, Duiven, Rozendaal en Rheden.

Donderdag overhandigde burgemeester Petra van Wingerden van de gemeente Rheden, in de brandweerkazerne in Velp, de nieuwe commandant de sleutels van de vijf kazernes. Van Maren volgt Berrie de Groot op die vorig jaar is vertrokken naar het brandweerkorps Midden- en West Brabant. Hiervoor heeft hij gewerkt als plaatsvervangend brandweercommandant van Ede.
Bijna alle vrijwilligers van de korpsen van het samenwerkingsverband Rijn-IJssel waren hierbij aanwezig, net als de burgemeesters van Doesburg, Rheden, Rozendaal en Duiven. Van Maren verrichtte deze avond zijn eerste officiële handeling; de ingebruikname van de geheel vernieuwde brandweersite van de Brandweer Rijn-IJssel www.brandweer-rijn-ijssel.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.