Nieuwe brandweercommandant Rijn-IJssel

DOESBURG/RHEDEN/ROZENDAAL – De heer Albert-Jan van Maren is sedert 1 april aangesteld als nieuwe commandant van de brandweer Rijn-IJssel, het samenwerkingsverband tussen de gemeenten Doesburg, Duiven, Rozendaal en Rheden.

Donderdag overhandigde burgemeester Petra van Wingerden van de gemeente Rheden, in de brandweerkazerne in Velp, de nieuwe commandant de sleutels van de vijf kazernes. Van Maren volgt Berrie de Groot op die vorig jaar is vertrokken naar het brandweerkorps Midden- en West Brabant. Hiervoor heeft hij gewerkt als plaatsvervangend brandweercommandant van Ede.
Bijna alle vrijwilligers van de korpsen van het samenwerkingsverband Rijn-IJssel waren hierbij aanwezig, net als de burgemeesters van Doesburg, Rheden, Rozendaal en Duiven. Van Maren verrichtte deze avond zijn eerste officiële handeling; de ingebruikname van de geheel vernieuwde brandweersite van de Brandweer Rijn-IJssel www.brandweer-rijn-ijssel.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.