Home / Doesburg / Succes voor zwemmers DWV

Succes voor zwemmers DWV

De zwemploeg van de Doesburgse Watersportvereniging (DWV) is kampioen geworden in de Gelderse C-competitie. Al voor het eind van de competitie werd duidelijk dat de ploeg niet meer in te halen zou zijn en de laatste wedstrijden zijn dan ook in feeststemming gezwommen. Toen de zwemafdeling zes jaar geleden werd opgericht met een enthousiaste groep zwemmers, stond de vereniging ongeveer op de twintigste plek. Nu is promotie naar de B-competitie een feit. DWV doet het sowieso goed. Er zijn al meerdere zwemmers gevorderd tot het niveau van het Gelders Kampioenschap en zelfs het Nederlands Junioren Kampioenschap is inmiddels in beeld. De zwemploeg zal ook bij de Gelderse Kampioenschappen van zich laten horen, zowel gezamenlijk als individueel. Negen zwemmers van DWV hebben zich al geplaatst. Een aantal vertrouwde deelnemers, maar ook nieuw talent: Silke Holkenborg, Marleen Ankersmit en Ruben Snieder bijvoorbeeld.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.