Home / Dieren / Fair Toys winkel officieel geopend

Fair Toys winkel officieel geopend

DIEREN – Wethouder Hans Elsenaar van de gemeente Rheden opende donderdag 1 april Fair Toys aan het Stationsplein in Dieren. Fair Toys is een winkel met duurzaam, houten speelgoed en educatieve spelen.

De wethouder is verheugd dat Dieren-Zuid meer winkels telt. Door de komst van Fair Toys krijgt de entree naar Dieren-Zuid een positieve impuls. De offline winkel is een aanvulling op www.fairtoys.nl, de online winkel. Na twee maanden schilderen, restaureren en inrichten heeft het voormalig Inloophuis een complete metamorfose ondergaan.
De opening op 1,2,3 en 5 april gaat gepaard met Pasen. Gedurende deze eerste openingsdagen zijn er speciale Pasen gerelateerde acties, zoals paaseieren zoeken in de winkel en een kleurplaatwedstrijd. Tijdens de openingsweek geldt een korting van tien procent op het gehele assortiment. Daarnaast staat de winkel vol met aanbiedingen die oplopen tot 50 procent. Tijdens deze week ontvangen de eerste 100 klanten een klein cadeautje. – foto Martin de Jongh.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.