Waterpolokampioenen

DOESBURG – Het waterpolotoernooi voor basisscholen, dat werd georganiseerd door Breedtesport en DWV, bleek een groot succes. Er was veel belangstelling. Kinderen met een diploma konden zich inschrijven en de meeste scholen meldden een compleet team aan. Na een korte training startten de wedstrijden. Er werd flink gestreden door de uiterst gemotiveerde jongens en meiden. Het winnende team was De Drolletjes van de Anne Frankschool, gevolgd door De Waterratten, een combinatie van leerlingen van de Anne Frank en enkele andere kinderen. De derde plaats werd gedeeld door de Kalógloes van de Wetelaar en de Paulus Polo Duivels van de Paulusschool in Giesbeek. De Snelle Ballen eindigde op de vierde plaatst. De winnaars kregen een presentje, voor de overige teams was er een echte waterpolobal.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.