Home / Dieren / Triplettekampioenen

Triplettekampioenen

DIEREN – Op het complex van Boule’Animo op sportpark Het Nieuwland in Dieren is onlangs het clubkampioenschap triplette gespeeld. Hierbij bestaan de teams uit drie spelers. Tien teams deden mee aan het kampioenschap. Twee teams wonnen alle voorrondes en plaatsen zich daarmee voor de finale, die werd gespeeld tijdens de enige bui van de dag. Willy Demmink, Dick Hulsman en Theo vd Meer (foto) versloegen Jeroen vd Mei, Herman Hamer en René Vreeswijk met 13-8. De derde plaats was voor Nettie Lensink, Cor en Dennis Nootenboom.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.