Home / Rheden / Nieuwe brandweercommandant

Nieuwe brandweercommandant

De nieuwe brandweercommandant van Rijn IJssel- Rheden, Rozendaal, Doesburg en Duiven heeft donderdagavond uit handen van burgemeester Petra van Wingerden de sleutels gekregen, zodat hij officieel kan beginnen. Daarna was er de eerste handeling om de vernieuwde brandweer website wereldwijd te openen. Met de 4 burgemeesters aan zijn zijde was het officiële gedeelte voorbij en kon onder het genot van een hapje en een drankje het bijpraten beginnen en feliciteren beginnen.

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.