Home / Regio / Ziekenhuizen gesloten op Tweede Paasdag

Ziekenhuizen gesloten op Tweede Paasdag

REGIO – Op Tweede Paasdag, maandag 5 april, draaien ziekenhuizen Rijnstate in Arnhem, Ziekenhuis Zevenaar, Kliniek Velp en de poliklinieken in Arnhem-Zuid en Dieren zondagsdienst. Dit houdt in dat de poliklinieken en onderzoeksafdelingen van deze locaties gesloten zijn. Op Goede Vrijdag, 2 april, zijn de poliklinieken en onderzoeksafdelingen gopend van 08.30 tot 17.00 uur. Voor bloedafname is Kliniek Velp geopend van 08.00 tot 16.30 uur. In geval van nood zijn de afdelingen Spoedeisende Hulp van Rijnstate en Ziekenhuis Zevenaar beschikbaar.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.