Home / Hall / Sjoeluitslagen Bello ’81

Sjoeluitslagen Bello ’81

HALL – In weer een gezellige, gratis door de familie Bello beschikbaar gestelde, volle zaal werd de vijftiende speelronde van de onderlinge sjoelcompetitie van sjoelclub Bello ’81 in Hall gespeeld. De strijd om de eersten plaatsen, met nog twee speelronden te gaan, was spannend. Hennie Gerrits werd eerste in Klasse EK, in Klasse A won Stien Hollerman, in Klasse B Marten Schotpoort, in Klasse C Geesje de Lang, in Klasse D Jenny Kerseboom en in Klasse E Bertha Visschers. De volgende sjoelavond is op donderdag 15 april om 19.30 uur in zaal Bello in Hall.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.