Home / Eerbeek / Drie aanhoudingen voor heling scooter

Drie aanhoudingen voor heling scooter

EERBEEK – De politie heeft op woensdag 31 maart op de Poelkampstraat in Eerbeek twee jongemannen uit die plaats aangehouden voor het helen van een scooter. Op donderdag 1 april werd nog een derde plaatsgenoot aangehouden. De politie kreeg rond 19.20 uur een melding dat de eigenaar van de gestolen scooter deze zag staan aan de Poelkampstraat. Twee jongemannen van 19 en 20 jaar waren daar de scooter aan het demonteren. De politie kon de twee ter plaatse aanhouden op verdenking van heling. De volgende dag werd een veertienjarige jongen aangehouden die medeplichtig zou zijn. De drie zijn meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor onderzoek. Het trio heeft over de diefstal en de heling een verklaring afgelegd. De politie maakt tegen de twee jongemannen proces-verbaal op. De jongste wordt aangemeld bij een jeugdpreventieteam waar hem een passende maatregel wordt opgelegd.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.