Maak kennis met geocaching

DOESBURG – Bij Viking Adventure Sports in Doesburg is er zaterdag 10 april de mogelijkheid om kennis te maken met de sport Geocaching; het zoeken naar een schat met behulp van een GPS. De sport bestaat nu tien jaar. In Nederland zijn er al meer dan 9.000 schatten verstopt en wereldwijd meer dan een miljoen. In doesburg liggen er momenteel vijf. Op een speciale site, www.geocaching.com, kan men inloggen en zoeken naar de gegevens om een schat op te sporen. Iemand verstopt een waterdichte doos met daarin een pen en een logboek en attributen die uitgewisseld mogen worden. Deze schatten variëren van de grootte van een vingerhoedje tot een grote kist. Eén ding hebben ze gemeen; ze liggen verborgen op een meestal bijzondere plaats. Als de deelnemer de schat heeft gevonden, laat hij een bericht achter in het logboek en later op internet. Aanmelden voor een introductie cursus geocoaching kan bij Viking Adventure Sports via e-mail. info@vikingoutdoor.nl.

www.vikingoutdoor.nl
Tel. 0313 – 472828
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.