BMK neemt afscheid van voorzitter

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor heeft afscheid moeten nemen van voorzitter Wijtze van der Heide. Hij overleed op 23 maart op zeventigjarige leeftijd. Wijtze wordt herdacht als iemand die zeer veel voor het koor heeft betekend en op voortreffelijke wijze leiding gaf. Hij was lid vanaf de oprichting van het BMK. Hij zong eerst als bas, later als bariton en kende bijna alle nummers op zijn hoofd. Wijtze heeft lange tijd deel uitgemaakt van het bestuur en een aantal commissies. Hij was maar liefst negen jaar voorzitter, een functie waarvoor hij in februari was herkozen voor de komende drie jaar. Mede dankzij Wijtze heeft het koor de magische grens van honderd leden bereikt. Het Mannenkoor is Wijtze van der Heide dankbaar voor alles wat hij voor het koor heeft betekend.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.