1 April op Margrietschool

SPANKEREN – De juffen en meesters van de Margrietschool in Spankeren keken donderdag raar op toen er om half negen geen kinderen op school kwamen. Er stond alleen een paashaas op het plein: 1 april! De paashaas kon gelukkig meer vertellen. De leerlingen zaten allemaal keurig te wachten in restaurant De Luchte, waar een heerlijk paasontbijtje werd geserveerd. De juffen en meesters dachten dat er een paaslunch georganiseerd was, dus dat was een grote verrassing! Met zijn allen werd genoten van het ontbijtje. De leerkrachten vonden het een mooie grap, die was georganiseerd door twee moeders. Meestal zijn het de meesters en juffen die de kinderen voor de gek houden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.