Home / Spankeren / 1 April op Margrietschool

1 April op Margrietschool

SPANKEREN – De juffen en meesters van de Margrietschool in Spankeren keken donderdag raar op toen er om half negen geen kinderen op school kwamen. Er stond alleen een paashaas op het plein: 1 april! De paashaas kon gelukkig meer vertellen. De leerlingen zaten allemaal keurig te wachten in restaurant De Luchte, waar een heerlijk paasontbijtje werd geserveerd. De juffen en meesters dachten dat er een paaslunch georganiseerd was, dus dat was een grote verrassing! Met zijn allen werd genoten van het ontbijtje. De leerkrachten vonden het een mooie grap, die was georganiseerd door twee moeders. Meestal zijn het de meesters en juffen die de kinderen voor de gek houden.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.