Home / Regio / Cursus scootmobiel rijden

Cursus scootmobiel rijden

Mensen met een scootmobiel kunnen eind april deelnemen aan een cursus scootmobiel rijden. Deze wordt georganiseerd door de Samenwerkende Ouderenbonden uit de gemeente Brummen, Stichting Welzijn Brummen en de lokale afdelingen van Veilig Verkeer Nederland. De cursus bestaat uit een deel theorie en een praktijkgedeelte en vindt plaats op donderdag 22 april in Brummen en vrijdag 23 april in Eerbeek. De scootmobielcursus is bedoeld als ondersteuning, zodat gebruikers veilig en zelfverzekerd aan het verkeer kunnen blijven deelnemen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan tot donderdag 15 april bij SWB, tel. 0575-561988.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.