Cursus scootmobiel rijden

Mensen met een scootmobiel kunnen eind april deelnemen aan een cursus scootmobiel rijden. Deze wordt georganiseerd door de Samenwerkende Ouderenbonden uit de gemeente Brummen, Stichting Welzijn Brummen en de lokale afdelingen van Veilig Verkeer Nederland. De cursus bestaat uit een deel theorie en een praktijkgedeelte en vindt plaats op donderdag 22 april in Brummen en vrijdag 23 april in Eerbeek. De scootmobielcursus is bedoeld als ondersteuning, zodat gebruikers veilig en zelfverzekerd aan het verkeer kunnen blijven deelnemen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden kan tot donderdag 15 april bij SWB, tel. 0575-561988.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.