Home / Loenen / Huisartsenpraktijk doet mee aan Heel Nederland Fietst

Huisartsenpraktijk doet mee aan Heel Nederland Fietst

LOENEN – Zes medewerkers van de Huisartsenpraktijk Thomson-Molenaar en De Witte in Loenen hebben 31 maart deel genomen aan de recordpoging Heel Nederland Fietst. Huisarts Van Lange heeft op de praktijk gepast en kon tot haar spijt niet meefietsen. Huisarts in opleiding, Van Leeuwen, was op haar terugkomdag in Nijmegen en assistente Eva Nijveld kon ook niet meedoen in verband met bevallingsverlof. Na een heerlijke fietstocht kriskras door Loenen, voorzien van zon en wind, smaakten de broodjes tijdens de werklunch extra lekker. Volgend jaar doet de praktijk weer mee en wil dan graag vergezeld worden door vele Loenenaren.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.