Gazelle Nieuwland en De Graafschap

DIEREN – Dertig jeugdtrainers en –leiders van v.v. Gazelle Nieuwland kwamen af op een demonstratietraining van Daniël de Lange, trainer van De Graafschap D1. Het D1-team van Gazelle Nieuwland onderging de training op het eigen sportpark met zichtbaar plezier. De demonstratie was onderdeel van de start van het jeugdtrainingsplan van de Dierense voetbalclub. Dat plan is gebaseerd op de techniektrainingen van Wim van Zeist van De Graafschap.

Na de demonstratie ontvingen alle jeugdtrainers een dvd, waarop alle techniekoefeningen te zien zijn. Ook kregen de trainers een eerste serie van acht voorbeeldtrainingen mee naar huis. Die kunnen ze toepassen in hun eigen praktijk. De voorbeeldtrainingen zijn gemaakt door de technische commissie van Gazelle Nieuwland.
De bijeenkomst op sportpark Het Nieuwland werd afgesloten met de ondertekening van een convenant tussen De Graafschap en Gazelle Nieuwland. Doel ervan is de kwaliteit van de jeugdafdeling te verbeteren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.