Kleuters van De Krullevaar genieten van palmpasenoptocht

BRUMMEN – ‘Palm palm Pasen ei koerei’, werd er luidkeels door de kinderen van groep 1 en 2 van OBS De Krullevaar uit Brummen gezongen tijdens de palmpasenoptocht. Tijdens de optocht konden de kleuters eindelijk, aan de toeschouwende ouders, opa’s en oma’s, hun mooi versierde palmpasenstok laten zien. De stokken waren versierd met rozijntjes, pinda’s, slingers en bovenop natuurlijk het broodhaantje.
Bakkerij Teeselink zorgde woensdag voor het deeg, waar de kinderen zelf het haantje van mochten maken. Vrijdags werden de afgebakken broodhaantjes, in smanewerking met een aantal hulpouders, op de palmpasenstokken gezet. Rond 11.15 uur stonden de kinderen, kleuterjuffen, hulpouders en natuurlijk de paashaas klaar om aan de optocht te beginnen. Ondanks dat het wat begon te regenen, genoten de kleuters volop.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.