Home / Beekbergen / Diefstal bestelbus Beekbergen

Diefstal bestelbus Beekbergen

BEEKBERGEN – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag 1 april een 32-jarige vrouw uit Apeldoorn en een 42-jarige man uit Beekbergen aangehouden. Het duo wordt ervan verdacht een dag eerder een bestelbus te hebben gestolen bij een tankstation in Apeldoorn.

De politie kreeg omstreeks 16:45 uur de melding dat er een bestelbus was gestolen bij een tankstation aan de Deventerstraat in Apeldoorn. De eigenaar had de auto daar enkele minuten met de sleutels in het contact achtergelaten. Toen hij bij zijn auto terugkwam, zag hij dat deze was verdwenen. Niet veel later zag hij zijn bus even verderop staan met daarin een onbekende man en vrouw. Toen de eigenaar de portier van de bus opentrok, reed het duo hard weg. De gestolen bestelbus werd ’s nachts op het terrein van een hotel in Beekbergen gesignaleerd. De verdachten bleken in dit hotel te verblijven en zijn aangehouden. De politie heeft het duo aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek. De politie maakt proces-verbaal op.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.